Event branding & design

Event branding is het vastleggen van de essentie van het merk van uw organisatie en het geven van de juiste waarde aan uw event.  Versterk uw merk met event branding van Moduscreen.


Wat is event branding?


Wanneer u als bedrijf of organisatie een evenement organiseert, dan moet dit evenement een authentieke branding uitstralen. Staat u bekend als een premium merk? Dan vraagt uw event om een luxueuze sfeer. Het event ademt uw identiteit en is gericht op een geweldige bezoekerservaring. Dat is event branding of event design.
Belangrijke elementen die uw merk uit de verf laten komen zijn uw huisstijl met zijn specifieke kleuren en logo. Geef ze een prominente plaats in uw event inrichting, catering en goodie bags.

 

Huren van LED schermen


Event brandingModuscreen werkt met modulaire boxen die ingevuld worden met statische printdoeken, projectiedoeken en/of led schermen. Die vormen samen 1 groot scherm. De overige wanden van de moduboxen worden bekleed volgens uw huisstijl.  De 3D-vormgeving van onze moduboxen ondersteunt uw event branding: met de juiste verlichting, kleuren en beelden dompelt u uw event helemaal onder in uw merk.

Het Moduscreen gamma bestaat uit twee modellen. Het kleine model en het grote model. Beide modellen kunnen zowel verticaal als horizontaal gestapeld worden. Bovendien kunnen deze twee modellen door elkaar worden gebruikt, m.a.w. het grote model past  ook op het kleine en omgekeerd. De modubox is in drie verschillende dieptematen verkrijgbaar (0.5/1/1.5m). De zijkant wordt opgevuld door een standaard of gepersonaliseerde zijdoek die aan de hand van een silicone pees wordt bevestigd.

Ontdek alle opstellingen

 

Meer info gewenst?

 

Meer weten over Event branding ? Contacteer ons, we helpen u graag.

Event branding is een belofte aan het publiek dat spreekt over het doel van uw evenement. En, zoals bij elk aspect van een evenement moet het regelmatig worden opgefrist en ontwikkeld om uw organisatie en publiek volledig te kunnen bedienen. Event Branding is aan het veranderen want succesvolle evenementen delen een doel de dag van vandaag en stellen waarden vast met hun publiek. Een van de meest effectieve manieren om die afstemming te communiceren is door middel van branding, ook omdat uw merk belangrijk is. Het goed vertegenwoordigen van uw merk en het vormgeven van de manier waarop uw aanwezigen, partners en sponsors het onthouden, zijn absoluut cruciaal voor de groei van uw evenement en uw bedrijf.

Sla uw gasten met verstomming. Kies voor een indrukwekkende en authentieke sfeer dankzij event branding. Moduscreen verzorgt uw event design met modulaire led schermen in boxen. Huur een Led scherm of stel uw oplossing meteen samen!