Verhuur schermen

Verhuur schermen via Moduscreen. Ben u organisator van een festival, beurs of winkeluitbater? Bent u van plan een evenement te organiseren en wilt u daarvoor een LED-scherm huren? Moduscreen is uw partner in verhuur van verschillende soorten schermen. Onze schermen zijn modulair opgebouwd, waardoor de mogelijkheden zeer uitgebreid zijn. De LED-schermen voor binnen en buiten communiceren uw boodschap snel naar een specifieke doelgroep op een manier die echt thuiskomt. U kunt bij ons precies dat LED-scherm huren dat u wilt, voor een periode naar keuze. Wij adviseren u graag over het meest geschikte LED-scherm voor het doel dat u voor ogen heeft.

 

Verhuur schermen voor evenementen

 

verhuur schermenKies uit:

Een klein of net heel groot scherm.
Een rechthoekig formaat of een constructie volledig naar keuze.
Een combinatie van printdoek en led scherm of projectie.
Verhuur led schermen

Led schermen zijn stof- en waterdicht en dus geschikt voor buiten. Bovendien is de lichtsterkte aanpasbaar, waardoor we u een duidelijk beeld garanderen bij daglicht. Onze modulaire oplossing is snel geplaatst en overal inzetbaar. Zowel voor kleine als grote events.

 

Lees meer over led schermen

Verhuur projectie

 

Zoekt u een scherm voor binnen? Projectie geeft een haarscherp beeld bij indoor toepassingen en is ook geschikt bij schermerlicht buiten. Projectie is een goedkoper alternatief voor led schermen.

Vergelijk de prijzen van projectie en led schermen

Verhuur printdoeken

 

Printdoeken zijn ideaal om op een budgetvriendelijke manier logo’s van uw sponsors in de kijker te zetten. Moduscreen kan bijvoorbeeld een modulaire opstelling bouwen waarbij de onderste rij bestaat uit statische bedrukte doeken. Daarbovenop komen led schermen met bewegend beeld. Zo krijgt u een kostenefficiënte combinatie van beide types schermen.

 

Een vraag?

 

Interesse in verhuur schermen? Contacteer ons dan voor meer info of een vrijblijvende offerte.

Moduscreen verhuurt led schermen, projectie en printdoeken. Krijg een oplossing op maat dankzij onze modulaire boxen. Zowel voor events, festivals, beurzen als winkels. Ontdek de mogelijkheden. Naast hoogwaardige LED schermen bieden wij ook professioneel technisch advies en een uitstekende service. Wij helpen u bij de keuze van het juiste scherm en geven u advies over hoe u dit het beste kunt gebruiken. Ons doel is om u de juiste oplossing te bieden voor uw project.