Verhuur schermen

 

Ben u organisator van een event of winkeluitbater? Moduscreen is uw partner in verhuur van verschillende soorten schermen. Onze schermen zijn modulair opgebouwd, waardoor de mogelijkheden zeer uitgebreid zijn.

Kies uit:

  • Een klein of net heel groot scherm.
  • Een rechthoekig formaat of een constructie volledig naar keuze.
  • Een combinatie van printdoek en led scherm of projectie.

Verhuur led schermen

Led schermen zijn stof- en waterdicht en dus geschikt voor buiten. Bovendien is de lichtsterkte aanpasbaar, waardoor we u een duidelijk beeld garanderen bij daglicht. Onze modulaire oplossing is snel geplaatst en overal inzetbaar. Zowel voor kleine als grote events.

Lees meer over led schermen

Verhuur projectie

Zoekt u een scherm voor binnen? Projectie geeft een haarscherp beeld bij indoor toepassingen en is ook geschikt bij schermerlicht buiten. Projectie is een goedkoper alternatief voor led schermen.

Vergelijk de prijzen van projectie en led schermen

Verhuur printdoeken

Printdoeken zijn ideaal om op een budgetvriendelijke manier logo’s van uw sponsors in de kijker te zetten. Moduscreen kan bijvoorbeeld een modulaire opstelling bouwen waarbij de onderste rij bestaat uit statische bedrukte doeken. Daarbovenop komen led schermen met bewegend beeld. Zo krijgt u een kostenefficiënte combinatie van beide types schermen.

Een vraag?

Contacteer ons