Kies je scherm in 3 stappen

Kies in drie eenvoudige stappen jouw scherm.

1. Kies je formaat/model

Het Moduscreen gamma bestaat uit twee modellen. Het kleine model en het grote model. Beide modellen kunnen zowel verticaal als horizontaal gestapeld worden. Bovendien kunnen deze twee modellen door elkaar worden gebruikt, m.a.w. het grote model past ook op het kleine en omgekeerd.

Afmetingen klein model: 2m x 1m

Afmetingen groot model: 2,5m x 1,5m

De modubox is in drie verschillende dieptematen verkrijgbaar (0.5/1/1.5m). De zijkant wordt opgevuld door een standaard of gepersonaliseerde zijdoek die aan de hand van een silicone pees wordt bevestigd.

2. Kies je constructie

Na het kiezen van het Moduscreen formaat van de Modubox, kiest u de constructie. Onze twee modellen kunnen oneindig in de breedte en de hoogte worden gestapeld en dit zowel verticaal als horizontaal. Hierdoor kunnen we oneindig veel mogelijkheden aanbieden gaande van 2m² tot 100m² beeldoppervlakte. Hieronder enkele voorbeelden:

Enkele structuur

Combinatie structuur

Muurstructuur/LED-wall

Torenstructuur

L-structuur

3. Kies je scherm

De gekozen Modubox kan worden opgevuld doormiddel van drie verschillende schermen. Deze schermen kan u vrij combineren binnen de door u gekozen constructie. Elke Modubox kan zowel van voor als van achter worden opgevuld met een scherm naar keuze. Verder beschikt elke Modubox standaard over ledverlichting waardoor deze in een bepaalde kleur/sfeer verlicht kan worden.

Ledscherm

De modubox wordt opgevuld met een ledscherm. Deze ledschermtegels kunnen oneindig worden doorgeschakeld binnen de door u gekozen constructie. Zo kan u dus één beeld vormen over de verschillende boxen heen.

Printdoek

Een voor geprinte doek wordt aan de hand van een siliconen pees in de modubox geplaatst. Deze doek kan naadloos doorlopen binnen de gekozen constructie. Zo kan u dus één groot doek plaatsen over de verschillende moduboxen heen.

Projectie

Een projectiesysteem wordt in de modubox geplaatst. Deze projectie gebeurt van binnen naar buiten (retro) en over de volledige oppervlakte van de Modubox. Voor het kleine model is dit 2m² en voor het grote model is dit 4m² beeldoppervlakte.