Led scherm huren

Led scherm huren? Bent u op zoek naar een leverancier van led schermen die een flexibele oplossing aanbiedt? Moduscreen verhuurt led schermen op maat voor winkels, events, reclame en beurzen. Dankzij de modulaire opstelling maakt u het scherm zo groot of zo klein als u wil.Een Led scherm huren kan voor bijvoorbeeld een concert, festival, beurs, evenement, feest of andere gelegenheid

 

Led scherm huren bij een sterke raadgever

 

Dankzij het Moduscreen gamma kan je een Led scherm huren die je snel zelf kunt samenstellen. Kies één box of combineer meerdere boxen en vul jouw constructie met een van onze schermtoepassingen.
Scherm mogelijkheden van 2m² tot 100m².

 

Kies je formaat/model

 

Led scherm hurenHet Moduscreen gamma bestaat uit twee modellen. Het kleine model en het grote model. Beide modellen kunnen zowel verticaal als horizontaal gestapeld worden. Bovendien kunnen deze twee modellen door elkaar worden gebruikt, m.a.w. het grote model past  ook op het kleine en omgekeerd. De modubox is in drie verschillende dieptematen verkrijgbaar (0.5/1/1.5m). De zijkant wordt opgevuld door een standaard of gepersonaliseerde zijdoek die aan de hand van een silicone pees wordt bevestigd. Een led scherm huren voorzien van onze LED-wandtechnologie is een van de trendsettende media voor beurzen, bedrijfsevenementen en allerhande evenementen.

 

Kies je constructie

 

 Na het kiezen van het formaat van de Modubox, kiest u de constructie. Onze twee modellen kunnen oneindig in de breedte en de hoogte worden gestapeld en dit zowel verticaal als horizontaal. Hierdoor kunnen we oneindig veel mogelijkheden aanbieden gaande van 2m² tot 100m² beeldoppervlakte. Bekijk hier onze Led scherm huren tarieven

De gekozen Modubox kan worden opgevuld doormiddel van drie verschillende schermen. Deze schermen kan u vrij combineren binnen de door u gekozen constructie. Elke Modubox kan zowel van voor als van achter worden opgevuld met een scherm naar keuze. Verder beschikt elke Modubox standaard over ledverlichting waardoor deze in een bepaalde kleur/sfeer verlicht kan worden.

 

Contacteer ons

Wilt u een Led scherm huren? Mail ons  hello@moduscreen.be of bel meteen op +32 472 84 42 03

 


De nieuwste technologie

 

Een led scherm huren bij Moduscreen is kiezen voor kwaliteit en betaalbaarheid. Overtuigt niet alleen de kijkers met een haarscherp beeld, maar creëert u ook uw eigen individuele sfeer, waarmee u zich onderscheidt van andere organisatoren en exposanten van evenementen.

Er is weinig reden om aan te nemen dat led schermen een van de meest indrukwekkende en in het oog springende moderne marketinginstrumenten zijn die er zijn. Nu platte beeldschermen steeds lichter, dunner en betaalbaarder worden, zijn de mogelijkheden om ze te gebruiken in multi-screen arrays groot en ze worden steeds aantrekkelijker voor grote en kleine bedrijven. Led schermen zijn een belangrijk onderdeel geworden van evenementen- en beursmarketing. Led videoschermen maken een groot aantal extra displaymogelijkheden mogelijk. Dit stelt bedrijven in staat om producten te tonen die normaal gesproken niet getransporteerd of geassembleerd kunnen worden op een evenement, biedt extra informatiemogelijkheden en helpt het personeel om hun presentatie van productdetails en statistieken aan te vullen. De opkomst van led schermen  heeft deze displays naar een nieuw niveau getild, waardoor het mogelijk is om alles op het scherm te tonen dat in het verleden onbetaalbaar of onmogelijk zou zijn geweest. Marketeers kunnen nu dynamische achtergronden voor stands, presentatieplatforms of informatiecentra creëren die zowel de aandacht trekken als extra verkoopkansen bieden.