Audiovisueel materiaal huren

Audiovisueel materiaal huren? Op zoek naar een leverancier van schermen en geluidsinstallaties voor uw evenement? Moduscreen zorgt voor een geïntegreerde oplossing van beeld en geluid. Vraag uw offerte!

 

Audiovisueel materiaal huren bij een sterke raadgever

 

Audiovisueel materiaal hurenOrganiseert u een event, festival of beurs en bent u op zoek naar een one-stop-shop voor zowel beeld als geluid? Moduscreen zorgt op uw evenement voor kwalitatieve schermen met bijpassend geluid.

Geïntegreerd sound system dankzij modulair systeem
Moduscreen werkt met moduboxen: aluminium constructies die ingevuld worden met led schermen, printdoeken en/of projectie schermen. Het voordeel van deze boxen is dat ze makkelijk en snel te plaatsen zijn. Bovendien kunnen alle bekabeling en geluidsvoorzieningen esthetisch worden weggewerkt dankzij de slimme vormgeving.

Het Moduscreen gamma bestaat uit twee modellen. Het kleine model en het grote model. Beide modellen kunnen zowel verticaal als horizontaal gestapeld worden. Bovendien kunnen deze twee modellen door elkaar worden gebruikt, m.a.w. het grote model past  ook op het kleine en omgekeerd. De modubox is in drie verschillende dieptematen verkrijgbaar (0.5/1/1.5m). De zijkant wordt opgevuld door een standaard of gepersonaliseerde zijdoek die aan de hand van een silicone pees wordt bevestigd.

 

Geluidssystemen voor uw event


Moduscreen werkt samen met vertrouwde partners in audiomaterialen. Zo kunnen we u een all-in-one pakket aanbieden met schermen én geluid.

 

Beeld en geluid nodig voor uw event?

 

Audiovisueel materiaal huren? Laat ons weten wat we voor u kunnen betekenen en contacteer ons voor meer info. 

Het huren van LED schermen is een van onze specialiteiten bij Moduscreen. Onze afdeling Audiovisueel materiaal huren beschikt over tal van luidsprekersystemen en diverse andere huuraccessoires om aan al uw zakelijke huurwensen te voldoen. Dus of u nu op zoek bent naar geluid of schermen om uw marketingmedia weer te geven, bel Moduscreen en weet dat u het nieuwste product krijgt in combinatie met de beste klantenservice in de industrie.